Natiunea MMA

VIDEO - UFC 142: Jose Aldo ramane unul dintre cei mai spectaculosi luptatori ai UFC
15/01/2012

Jose Aldo (21-3) a fost pur si simplu briliant in prestatia pe care a avuto aseara, in fata conationalilor sai in Main Eventul galei UFC 142, pastrandu-si titlul in urma victoriei prin KO in fata pana atunci neinvinsului Chad Mendes.

Mendes a fost facut KO dupa 4 minute si 59 secunde trecute din runda inaugurala a confruntarii. Dupa reusita, Aldo a iesit din cusca si s-a aruncat in mijlocul conationalilor sai, care l-au purtat pe brate intr-o scena emotionanta care nu va fi uitata curand.

"Acesta este motivul pentru care facem ce facem" a spus campionul dupa lupta. "Pot doar sa multumesc echipei mele. Fara ei sunt un nimeni."

"Stiam ca are sa incerce sa intre la picioare, si stiam cum sa arunc genunchiul. Din fericire am nimerit acolo unde trebuie."

"Jose e un mare campion" a spus Mendes dupa lupta. "E un baiat foarte puternic. Am fost in cea mai buna forma a vietii mele, dar tot m-a invins. A fost mai bun in seara asta."

 

BELFORT IL SUBMITE PE JOHNSON

La doar o zi dupa ce nu a reusit sa se incadreze in categoria de greutate, Anthony Johnson a fost submis de Vitor Belfort cu un rear naked choke in chiar prima runda a co-Main Eventului galei de aseara. 

Befort, care a reusit astfel a saptea victorie in opt lupta consecutive, il va intalni pe Wanderlei SIlva la finalul acestui sezon al The Ultimate Fighter, la care cei doi sunt antrenori.

Ca un amanunt interesant, a fost prima victorie prin rear-naked choke de la reusita in fata lui Bobby Southworth intr-o gala PRIDE FC, acum 11 ani.

 

PALHARES REUSESTE UN HEEL-HOOK SI IL SUBMITE PE MASSENZIO

Mike Massenzio a stat mai putin de un minut in cusca cu Rousimar Palhares, si ca atatia altii inaintea lui, a iesit de acolo cu coada intre picioare.

Palhares a reusit traditionalul sau heel-hook care l-a fortat pe Mike sa abandoneze dupa 63 de secunde trecute de la inceperea luptei. A fost a sasea victorie prin acest procedeu reusita de sportivul brazilian, care poate fi considerat cel mai bun specialist la finalizari pe picioarele adversarilor din artele martiale mixte in acest moment.

Palhares (14-3) are acum la activ o serie de trei victorii consecutive, si a iesit invingator in sase din ultimele sapte lupte.

 

SILVA ESTE DESCALIFICAT PENTRU LOVITURI ILEGALE

Noua stea a MMA-ului brazilian, Erick SIlva, a parut sa domine cu autoritate lupta impotriva lui Carlo Prater, dar a fost descalificat de arbitrul din cusca, Mario Yamasaki, dupa doar 29 de secunde trecute din prima runda a confruntarii contand pentru categoria semi-mijlocie.

Reluarile de dupa lupta nu au parut sa arate un procedeu ilegal repetat in mod intentionat.

"Trebuie sa decid atunci, in acel moment" a spus Yamasaki dupa confruntare. "Nu pot sa mai fac nimic in privinta asta."

"Am un mare respect pentru arbitru" a punctat Silva dupa lupta. "Eu vad ca majoritatea loviturilor au fost pe laterala capului, nu la ceafa."

 

BARBOZA REUSESTE UN KO SPECTACULOS IMPOTRIVA LUI TERRY ETIM

Neinvinsul brazilian Edson Barboza a reusit primul KO cu o lovitura din intoarcere cu piciorul din istoria UFC, fostul campion al RIng of Combat invingandu-l astfel pe englezul Terry Etim dupa 2 minute si 2 secunde trecute din runda a treia a confruntarii de la categoria usoara.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA