Natiunea MMA

Vadim Finklestein: Fedor colaboreaza cu niste parteneri dubiosi
20/10/2015Multa lume il acuza din nou pe boss-ul de la M-1 Global de faptul ca pana si acum, la anuntata revenire in activitatea a Ultimului Imparat, Fedor nu a ajuns la o intelegere cu UFC. Problema e ca Vadim nu mai e managerul lui Emelianenko.

Mai mult, decizia de a nu accepta oferta UFC si de a relansa o colaborare cu fostul sef de la PRIDE FC, Nobuyuki Sakakibara si a sa noua organizatie Rizin Fighting Federation este doar decizia fostului rege al categoriei grele.

"Fedor ia toate deciziile singur acum. In trecut, toate problemele si acuzatiile au cazut in spatele meu. Au spus ca din vina mea Fedor nu a semnat cu UFC" a declarat Vadim. "Dar acum va spun in mod oficial: nu am nici o legatura cu asta. Nimic. Dar lucreaza cu niste parteneri dubiosi."

Sakakibara incearca acum sa puna la punct un parteneriat cu Bellator, KSW, King of Kings, Bushido, BAMMA si Jungle Fight, adica aproape toate organizatiile importante din MMA din lume in afara UFC-ului (si a ONE FC), pentru un eveniment gigantic intins pe durata a trei zile, in Tokyo, la sfarsitul anului. Aceasta ar fi si ocazia cu care ar trebui sa se produca revenirea in lupta a Ultimului Imparat.

Vadim nu vede insa cu ochi buni o astfel de asociere.

"Sigur ca au o carte foarte buna in Fedor, dar nu se pot baza pe asta la nesfarsit. Nu joci carti doar cu asii, nu? Trebuie sa aduca mai multi sportivi de top, si sa plateasca burse imense. Dar de unde aduc japonezii luptatori de top? Poate din Bellator sau KSW. Dar inca nu stiu nici un sportiv de top din KSW in afara de Mamed Khalidov."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA