Natiunea MMA

Vale Tudo, cel mai nou short din portofoliul ARMURA
13/10/2015Inca o zi, inca un produs nou de la ARMURA.

Vale Tudo-ul este considerat unul dintre sistemele de lupta precursoare ale MMA-ului modern. Fara a fi un stil in sine, el a pus fata in fata practicanti din diferite arte martiale in Brazilia anilor 60-70, sub un numar limitat de reguli si cu putine echipamente de protectie.

ARMURA aduce un omagiu acestuia sistem specific de combat, lansand astazi un model croit dupa tipul echipamentelor de atunci. Gandit pentru a oferi o libertate maxima de miscare, dar totodata pentru un suport muscular activ, noul short mulat poate fi purtat atat in timpul antrenamentului, cat si in competitii de MMA sau grappling si chiar in timpul alergarilor de conditionare fizica.

Materialul din care este realizat, o combinatie specifica de poliester si spandex/lycra permite pielii sa respire foarte bine, indepartand rapid transpiratia de corp. Elementele decorative sunt realizate, la fel ca modelele lansate ieri si pastrand trendul mondial actual, prin sublimare, un procedeu care imprima culoarea direct in fibra textila, asigurand astfel permanentizarea procesului si garantand un colorit foarte viu pe intreaga durata de utilizare.

Mai multe detalii, poze si preturi poti vedea AICI.

In zilele care urmeaza, ARMURA va mai lansa si alte produse noi, asa ca daca esti interesant, te mai asteptam.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA