Natiunea MMA

Veteranul UFC Brandon Vera semneaza cu organizatia asiatica ONE FC
14/07/2014Brandon "The Truth" Vera si-a gasit o noua casa.

Dupa ce a avut un palmares fluctuant, de 8-7 in UFC, sportivul de 36 de ani al Alliance MMA a fost concediat de cea mai mare promotie profesionista din lume pe 18 iunie.

Ieri, 13 iulie, organizatia asiatica ONE FC a postat pe contul oficial de Twitter vestea ca a ajuns la o intelegere cu sportivul din San Diego.

Brandon a concurat atat la semi-grea cat si la grea, si a luptat ultima data la UFC 164 unde a fost invins de de Ben Rothwell. Nu se stie inca la ce divizie va concura acesta, si nici data probabila a debutului sau in tot mai celebra cusca rotunda a promotiei asiatice, dar urmatoarea gala pusa in scena de acestia este in Dubai, pe 29 august, asa ca sunt sanse destul de mari sa il vedem pe Vera pe fight-cardul serii.

Va fi prima gala a ONE FC in Dubai, si cu siguranta vor incerca sa prezinte o liste de lupatori cat mai cunsocuti, pentru a creste interesul din jurul acestui eveniment.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA