Natiunea MMA

Veteranul UFC Phil Davis semneaza cu Bellator MMA
17/04/2015In aceasta saptamana, Bellator MMA a reusit o lovitura importanta de imagine, semnand un contract pentru mai multe lupte cu veteranul UFC Phil Davis.

Davis a devenit liber de contract dupa ce a pierdut o decizie neunanima in fata lui Ryan Bader in ianuarie la UFC on FOX 14.

"Abia astept sa lupt in Bellator si sa ii inving pe toti" a spus Davis. "Sunt cu siguranta cel mai bun grappler care a luptat vreodata in MMA si astept cu nerabdare sa concurez in noua mea casa."

Davis si UFC erau in discutii pentru resemnarea contractului, dar se pare ca Bellator a avut suficiente lucruri bune de oferit pentru "Mr Wonderful".

Ca de obicei, termenii financiari ai intelegerii dintre Bellator si Davis nu au fost dati publicitatii.

Davis are un palmares de (13-3) dar a fost invins in doua din ultimele sale trei aparitii in Octogon. In plus, desi are o tehnica deosebita la sol, per ansamblu nu s-a ridicat niciodata la nivelul necesar pentru a concura la titlul categoriei semi-grele a UFC.

In trecut, presedintele UFC a spus ca lui Phil ii lipseste "killer instinct-ul"

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA