Natiunea MMA

Victorii pe linie la Cupa Hunedoara pentru sportivii pregatiti de Mugurel Petrutiu la HyperGym
05/05/2011

Toţi cei patru sportivi ai secţiei Behring Jiu-Jitsu & Mixed Martial Arts a clubului Hyper Gym-Deva au câştigat fără drept de apel luptele susţinute, la Cupa Hunedoara,  în etapa de calificări pentru finala Campionatului Naţional Unifight Thai-Kickboxing.
 

Tehnici şi bine pregătiţi
Sportivii deveni pregătiţi de antrenorul Mugurel Petruţiu au fost adevărate vedete ale galei de la Hunedoara, impresionând prin tehnică, seriozitate şi forţa loviturilor. Seria victoriilor devene a fost începută de Mădălin Varga, care a provocat abandonul adversarului său încă de la sfârşitul primei reprize. Tot prin abandon, după lovituri puternice şi bine plasate, s-a impus şi Alexandru Şofroni, deşi acesta se afla la debut şi şi-a doborât adversarul "doar" în runda a treia.
Experimentatul Gabriel Bozan, care a luptat în meciul vedetă al galei, s-a impus la puncte, cu decizie de 2-1, însă a fost recompensat de organizatori cu titlul de „cel mai tehnic luptător” al competiţiei. Şirul victoriilor a fost încheiat de debutantul Roberto Jurj, care şi-a surclasat adversarul în prima repriză, arbitrul fiind nevoit să întrerupă lupta.


Mesaj anti-drog
Pe lângă prestaţiile excelente prin care au stârnit ropote de aplauze, sportivii de la Hyper Gym-Deva s-au remarcat la „Cupa Hunedoara” şi prin mesajul anti-drog transmis participanţilor. „Sportivii noştri au luptat într-un echipament asigurat de Divizia Sportivă a BGS, pe care era imprimat mesajul „Alege Viaţa! Spune NU Drogurilor!”. Mă bucură rezultatele bune obţinute, încrederea sportivilor mei în sistemul de pregătire şi în echipă şi faptul că au fost de acord să sprijine această campanie împotriva consumului de stupefiante”, a spus antrenorul Mugurel Petruţiu.

„Cupa Hunedoara” a contat ca etapă de calificări pentru Campionatul Naţional Unifight Thai-Kickboxing din cadrul Federaţiei Române Unifight. La eveniment, au participat în special cluburi din vestul ţării, precum Knockdown-Timişoara, Cosei KombatGym-Herculane, Pantera Gym-Petroşani, Hard Steel-Hunedoara, Gladyators Gym-Deva, Hyper Gym-Deva, Power Gym-Craiova.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA