Natiunea MMA

Vinny Magalhaes castiga, M-1 Global isi face debutul cu succes la televiziunea Showtime
26/03/2011

M-1 Global a organizat prima gala transmisa live de catre canalul de televiziune american Showtime, intr-o seara in care s-au pus la bataie doua centuri de campion al promotiei.

Importanta galei a fost una deosebita, avand in vedere ca a fost prima data cand promotia rusa a organizat un astfel de eveniment transmis live de catre un post important de televiziune fara a il avea pe fight-cardul serii pe starul lor, Fedor Emelianenko.

Vinny Magalhaes, cunoscut pentru participarea in finala Sezonului 8 al The Ultimate Fighter, a fost de departe cel mai mare nume prezent pe fight-carul serii. El l-a depasit cu usurinta pe Jake Doerr, un luptator departe de nivelul starului brazilian. Confruntarea s-a terminat chiar in prima runda, prin TKO.

In main eventul serii, Jose Figueroa a transformat fata lui Artiom Damkovsky intr-o masa sangeranda, punand capat luptei cu un TKO in runda a doua. Desi coltul lui Artiom a protestat ca lupta a fost oprita prea devreme, Jose l-a dominat copios pe luptatorul rus, care nu a avut raspuns la groun-n-poundul mai puternicului si experimentatului sau adversar.

Co-main event a fost confruntarea dintre Magomed Sultanakhmedov si Tyson Jeffries, pentru centura categoriei mijlocii a M-1. Magomed a lansat o serie de genunchi brutali spre adversarul sau prin cu spatele in corzi, si cand loviturile l-au pus in cele din urma jos pe Tyson, arbitrul de ring a intervenit si a pus capat luptei, declarand TKO, in runda a doua a confruntarii.

O alta lupte interesanta a serii a avut loc intre Alexander Sarnavskiy si Beau Baker, in care primul s-a impus in runda a doua prin submisiei (rear naked choke), ducandu-si astfel palmaresul la 13-0 in cariera profesionista de MMA.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA