Natiunea MMA

Vlad "Dracu" Grigore, de la Tai Shin Do Gym, lupta sambata la Golden Dragon in Milano
10/02/2011

Vlad "Dracul" Grigore, sportiv care se pregateste la clubului Tai Shin Do Gym din Bucuresti sub indrumarea antrenorului Florin Mina, va urca sambata seara in ring impotriva lui Vanni Fae, unul dintre cei mai titrati luptatori de Muay Thai din Italia, si detinator al mai multor titluri internationale si nationale la acest stil.

 

Lupta dintre cei doi face parte din tabelul principal al galei Golden Dragon, organizata sub egida promoterul Carlo DiBlasi, initiatorul turneului Oktagon, si se va desfasura la categoria intermediara de 90kg, pe durata a 5 reprize de cate doua minute sub reguli K-1. In aceeasi gala mai urca in ring si Armen Petrosyan, fratele campionului mondial K-1 MAX si vedeta italiana a sporturilor de contact feminine Silvia La Notte.

Sportivul italian a urcat ultima oara in ring pe 22 ianuarie la Roma, Italia, in cadrul unui turneu de calificare in Oktagon in care a reusit sa il depaseasca la puncte pe conationalul sau Mattia Fontebasso.

Acesta din urma a fost nominalizat vinerea trecuta de catre Ennio Falsoni, presedintele World Association of Kickboxing Organization ca unul dintre reprezentantii Italiei in confruntarea cu echipa Romaniei la prima gala WAKO Pro World Grand Prix ce va avea loc pe 18 martie in Ramnicu Valcea.

Anul trecut, Vanni Fae a reusit sa treaca, intr-o etapa anterioara a circuitului de calificare pentru Oktagon de Milan Dasic, cel care i-a administrat singurul KO din cariera profesionista unui alt sportiv roman care lupta in strainatate, Lucian Danilencu.

"Luptatorul nostru a acceptat sa participe la aceasta divizie - desi el are o greutate undeva in jurul a 84-85 de kilograme - pentru ca isi doreste foarte mult sa arate ce poate, chiar impotriva unui adversar mult mai experiementat si mai greu ca Vanni Fae" a declarat sensei Florin Mina pentru Natiunea MMA.

Vlad "Dracul" are acum la activ 18 lupte, dintre care 16 victorii si 2 infrangeri. El a participat, printre altele, la circuitele Local Kombat (unde a luptat anul trecut cu Campionul National de WuShu si proaspat castigator al Galei de Santa Pro din Franta - Ion Pascu) si Full Fight (organizat de promoterul Papp Ferencz).

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA