Natiunea MMA

Wanderlei Silva da in judecata Comisia Atletica a Statului Nevada
21/01/2015Veteranul Vale tudo, Pride si UFC intoarce armele impotriva Comisiei Atletice din Nevada. Acestia i-au ridicat lui Wand, pe viata, licenta de a lupta in MMA.

In planul sau, Wanderlei si avocatii au punctat ca NSAC incearca abuziv sa-si largeasca aria de munca. NSAC nu are autoritatea necesara pentru a retrage pe viata licenta luptatorului.

Intreaga poveste a inceput inaintea meciului de la UFC 157, meci in care Wanderlei trebuia sa-l intalneasca pe Chael Sonnen. Intr-una din zilele premergatoare meciului, comisia atletica a venit la sala lui Wanderlei pentru a preleva probe in vederea efectuarii unui test antidoping. Wanderlei a fugit de la fata locului si de acolo a inceput aceasta poveste care inca isi cauta finalul.

Final asteptat cu sufletul la gura de fanii MMA ului care inca mai vor sa-si vada unul din eroii din vremurile de aur luptand, macar inca o data in cusca sau in ring.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA