Natiunea MMA

Wanderlei Silva vrea sa lupte cu Chris Leben in luna aprilie, la gala din Toronto
26/10/2010

www.fightersonlymagazine.co.ukWanderlei Silva se asteapta sa isi faca revenirea in actiune cu o lupta impotriva lui Chris Leben in aprilie 2011, a declarat brazilianul pentru Fighters Only. Si se asteapta ca lupta sa aiba loc in Canada, posibil in Ontario.

"Cred ca vreau sa lupt in aprilie in Canada, vreau sa lupt in Toronto. Cred ca impotriva lui Chris Leben. Vreau sa lupt cu el in urmatoarea mea aparitie in Octogon" a declarat Silva cand a fost intrebat de planurile pentru viitor.

"Cred ca e interesant, e pe masura mea, e agresiv, ii place lupta de angajament. Cred ca am face o confruntare buna."

Silva e acum in refacere dupa ce a fost operat la genunchi in timpul pregatirii pentru confruntarea cu Yoshihiro Akiyama, care a fost infrant de Michael Bisping la UFC 120.

"De data asta am avut o singura operatie, dar si celalalt genunchi mi-a fost operat mai demult. Acum ma simt bine, si mi-am inceput si refacerea. A fost o accidentare foarte urata, dar acum totul e ok" a incheiat brazilianul.

Leben are acum probleme cu legea in statul Hawaii, dupa ce a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului. El urmeaza sa apara in fata unui judecator pentru a primi sentinta in luna noiembrie.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA