Natiunea MMA

Weidman si Romero, adversari in UFC 205
28/09/2016
  Presedintele Ultimate Fighting Championship, Dana White a confirmat ca una dintre confruntarile categoriei mijlocii din cadrul UFC 205 ii va opune pe Chris Weidman si Yoel Romero.
  Chris Weidman nu a mai concurat din decembrie anul trecut, cand a suferit prima infrangere in circuitul MMA, in fata lui Luke Rockhold. Americanul de 32 de ani are la activ 13 succese, dintre care 9 in Ultimate Fighting Championship.
  De partea cealalta, veteranul cubanez Yoel Romero (39 de ani) are un moral excelent. El a reusit sa castige ultimele sapte partide disputate in regim MMA, fiind neinvins in competitiile organizate sub egida UFC. Nici el nu a mai luptat din decembrie anul trecut dupa ce a fost suspendat sase luni pentru incalcarea regulilor antidoping. Suspendarea sa a expirat, insa, pe 12 iulie astfel ca Romero este apt pentru intalnirea cu Weidman.
  Gala UFC 205 va avea loc pe 12 noiembrie, la Madison Square Garden din New York. Fight cardul cuprinde nu mai putin de 13 meciuri. Capul de afis il constituie disputa dintre campionii categoriilor usoara si pana, Eddie Alvarez si Conor McGregor.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA