Natiunea MMA

Werdum vs Browne si Tate vs Carmoche pe fight-cardul UFC on FOX 11 din Orlando.
15/01/2014Al 11-lea eveniment UFC on FOX va cuprinde o pereche de luptatori din top 10 de la categoria grea.

Ieri, oficialii organizatiei americane au anuntat ca Fabricio Werdum si Travis Browne vor participa la UFC on Fox 11, castigatorul avand o sansa la titlul categoriei grele. Evenimentul va avea loc in data de 19 Aprilie in cadrul Amway Center din Orlando, si va include de asemenea o confruntare intre Miesha Tate Liz Carmouche.

In urma victoriei prin submisie asupra lui Antonio Rogerio Nogueira, Werdum se pare ca va avea o sansa la titlul lui Cain Velasquez. Asta cu conditia ca sa reuseasca sa treca de un adversar deloc comod, in persoana lui Travis Browne.

Browne, 31, a avut 3 knockouturi in prima runda in anul 2013. Unul a fost asupra lui Alistair Overeem, al doilea a fost Gabriel Gonzaga, iar ultimul a fost asupra lui Josh Barnett.

Tate a pierdut 3 din ultimele 4 confruntari, incluzand infrangerile suferite in fata lui Ronda Rousey.

Carmouche, 29, a fost de asemenea victima lui Rousey in urma intalnirii lor din Februarie 2013, dar fosta angajata a puscasilor marini si-a revenit, avand o victorie asupra lui Jessica Andrade. In Noiembrie, Carmouche a avut o infrangere la decizie in fata lui Alexis Davis.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA