Natiunea MMA

Werdum vs Rothwell, o noua confruntare a greilor pe fight cardul UFC Cleveland
30/05/2016Aceasta ciocnire a uriasilor este programata in gala UFC 203 din 10 septembrie, de la Cleveland, anuntul fiind facut in timpul luptei de duminica noapte, de la Las Vegas, castigate de Cody Garbrandt impotriva lui Thomas Almeida.

Asadar, brazilianul Fabricio Werdum incearca sa reinnoade sirul victoriilor in fata americanului Big Ben Rothwell, dupa ce, pe 14 mai, la gala UFC 198 de la Curitiba, a fost facut KO de Stipe Miocic in disputa pentru suprematia la categoria grea. In vārstă de 38 de ani, Werdum, al carui palmares totalizeaza 20 de victorii si 6 infrangeri, nu a pierdut niciodata de doua ori la rand in prodigioasa lui cariera de 14 de ani.

Mai tanarul sau adversar, Ben Rothwell, care are la activ nu mai putin de 36 de victorii (20 prin KO), fiind intrecut in alte 10 partide, trebuie sa se reabiliteze dupa infrangerea suferita pe 10 aprilie, la UFC Fight Night 86 de la Zagreb, in fata unui alt brazilian, Junior dos Santos. Practic, acel meci pierdut de Big Ben a venit dupa seria de patru succese consecutive inregistrate in fata lui Brandon Vera, Alistair Overeem, Matt Mitrione si Josh Barnett.

Meciul dintre Werdum si Rothwell nu este principala atractie a galei de la Cleveland. Capul de afis al UFC 203 de la Quicken Loans Arena il constituie lupta de la categoria grea dintre americanul de origine croata Stipe Miocic si englezo-olandezul Alistair Overeem.

Evenimentul din 10 septembrie este primul de acest fel gazduit vreodata de metropola din Ohio.

Victor Corbea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA