Natiunea MMA

Woodley, intre revansa cu Thompson si ciocnirea cu McGregor
14/11/2016  Remiza dintre semimijlociii Tyron Woodley si Stephen Thompson a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei UFC 205 de la New York.
  La doar cateva zile dupa aceasta confruntare, seful promotorului american, Dana White a admis ca, desi nu este adeptul unor revanse atat de rapide, o noua disputa intre cei doi este foarte plauzibila cat de curand.
  Pe de alta parte, in timpul evenimentului de saptamana trecuta s-a conturat, pe Twitter si nu numai, o noua rivalitate in lumea MMA-ului intre Tyron Woodley si noul campion de la categoria usoara, Conor McGregor.
  Woodley, care si-a pastrat centura la semimijlocie, afirma ca isi doreste o inclestare cu irlandezul despre care “T-Wood” crede ca ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa abordeze un meci la categoria sa.
  “Sunt convins ca nimeni nu l-a lovit asa cum o s-o fac eu. Conor nu intelege ce presiune pot exercita asupra lui. Nu stiu daca pot sa-l bat, dar stim cu totii ce se va intampla daca nu-l inving”, afirma americanul de 34 de ani. “Putem bate palma chiar acum”, si-a continuat Woodley provocarea.
  Deocamdata, viitorul lui McGregor in UFC este incert. Dublul campion al promotiei californiene asteapta sa i se nasca un copil, dar, pe langa acest aspect deloc de neglijat, isi doreste ca si viitoarea miza sa fie pe masura.
  Altfel, “The Notorious” nu s-a aratat deloc surprins de declaratia razboinica a lui Woodley. “Stiu ca vrea sa se bata cu mine. Toti isi doresc asta.”, spune McGregor.
  Pana la un eventual meci impotriva lui McGregor sau o posibila revansa in fata lui Thompson, Woodley s-ar multumi si cu alti adversari, nominalizandu-l aici pe brazilianul Demian Maia, neinvins in circuit de mai bine de doi ani.
  Totusi, principalul sau deziderat ramane McGregor.
  “Recunoasteti, toti vreti sa vedeti o astfel de lupta”, a conchis Tyron Woodley, care a cunoscut ultima oara gustul esecului in iunie 2014.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA