Natiunea MMA

Woodley si-a pastrat titlul la semimijlocie
06/03/2017  Tyron Woodley s-a impus prin decizie la limita in fata lui Stephen Thompson in capul de afis al galei UFC 209, gazduita, sambata noapte, de Arena T-Mobile din Las Vegas.
  Deznodamantul reeditarii luptei pentru centura categoriei i-a fost favorabil lui Woodley, doi dintre cei trei arbitri vazandu-l castigator cu 48-47, al treilea optand pentru egalitate. Cu toate acestea, publicul spectator, dezamagit de prestatia celor doi combatanti, a contestat hotararea juratilor de a-l credita pe Woodley ca invingator. Ca fapt divers, scorecardurile media indicau, in runda a cincea, o decizie la limita pentru Thompson. Pana si presedintele UFC, Dana White, s-a declarat nemultumit de nivelul intalnirii, tinand cont de faptul ca primul duel dintre Woodley si Thompson, incheiat nedecis, a fost foarte incins si spectaculos.
  Asadar, T-Wood ramane campion mondial, obtinand a 17-a victorie din cariera si fiind invincibil din iunie 2014, de la infrangerea in fata lui Rory MacDonald.
  Pe de alta parte, evenimentul co-principal improvizat al galei, confruntarea dintre “usorii” David Teymur si Lando Vannata, transata de primul, a fost desemnata “Lupta noptii”, cei doi fiind recompensati cu cate 50.000 de dolari. De asemenea, Darren Elkins si Iuri Alcantara s-au ales cu cate 50.000 de dolari pentru “Performantele noptii”- KO in fata lui Mirsad Bektic la categoria pana, respectiv, submisie impotriva lui Luke Sanders in limitele categoriei cocos.
  UFC 209 a fost urmarita de peste 13.000 de spectatori, incasarile totalizand aproape 2,4 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA