Natiunea MMA

World Extreme Cagefighting semneaza cu "Lupul mongol", chinezul Tiequan Zhang
04/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

World Extreme Cagefighting a anuntat azi ca luptatorul chinez Tiequan "Lupul Mongol" Zhang, din Beijing, a semnat un contract cu ei.

Zhang, care va lupta cu veteranul The Ultimate Fighter Alex Karalexis in debutul sau de pe 30 septembrie, devine astfel primul luptator chinez care lupta in promotia americana.

"Tiequan este un luptator excelent pentru categoria noastra usoara" a declarat Reed Harris, managerul WEC. "Se pregateste la o sala imensa din Beijing si ne bucuram ca putem sa organizam o lupta intre el si cei mai buni concurenti de categorie usoara din lume".

Cu un palmares perfect de 16-0, Zhang se pregateste la China Top Team, un grup condus de fostul membru al Brazilian Top Team, Ruy Menezes. Venirea sa in WEC e un moment foarte important nu doar pentru organizatia americana, dar si pentru MMA-ul din China.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA