Natiunea MMA

World Series of Fighting anunta turneul de la categoria mijlocie
16/05/2013
Se pare ca primul campion WSOF va lupta la categoria mijlocie. Ieri s-a anuntat ca 4 sportivi vor concura intr-un turneu alaturi de campionul World Series of Fighting de la categoria mijlocie. MMAFighting are listele cu numele concurentilor.

“Veteranul MMA Jesse Taylor , care a semnat un contract pentru mai multe lupte cu oficialii promotiei, I se va alatura lui Dave Branch, Danilo Villefort si lui Elvis Mutapcic in turneul de 82 kg, au confirmat presedintele WSOF Ray Sefo si vice presedintele Ali Abdel-Aziz.”

“O semifinala va avea loc in 10 August, si alta in Septembrie. Prima (WSOF 4) va avea loc in California, dar o locatie exacta nu se cunoaste inca. A doua (WSOF 5) inca nu are o data si o locatie exacta. Castigatorii semifinalelor se vor intalni in Decembrie pentru marea finala”

Inca nu se cunoaste  care va fi ordinea in care vor lupta in semifinale.

Taylor, in TUF 7, a avut 6 victorii consecutive. Cea mai remarcabila reusita a fost impotriva fostului luptator UFC Kendall Grove.

Branch (2-0 in WSOF) a obtinut victorii la decizie asupra lui Paulo Filho si Dustin Jacoby. Nu a mai avut nicio infrangere de cand Rousimar Palhares l-a submis in cadrul UFC in 2011.

Villefort a avut debutul in WSOF in urma cu 2 luni, cand l-a infrant pe Kris McCray, imbunatatindu-si astfel recordu post-UFC la 5-1. Brazilianul este unul dintre putinii luptatori care au fost concediati din UFC dupa  o singura lupta, datorita unui TKO din partea lui Jesse Lennox.

Mutapcic a avut in Maximum Fighting Championships un record total de 13-2, cu victorii in ultimele 5 confruntari. A castigat titlul MFC in Octombrie anul trecut prin infrangerea lui Joseph Hanle. Luptatorul de 26 de ani si-a aparat coroana o singura data, castigand la decizie impotriva lui Sam Alvey.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA