Natiunea MMA

Yoel Romero se va bate pentru titlul la semimijlocie
16/11/2016  Presedintele UFC, Dana White a confirmat ca luptatorul cubanez va avea sansa de a cuceri titlul suprem intr-o disputa cu actualul detinator al centurii la categoria semimijlocie, Michael Bisping.
  Probabil ca decizia a fost luata dupa evolutia de exceptie a lui Romero in fata fostului campion Chris Weidman, pe care efectiv l-a spulberat cu un genunchi care si-a atins din plin tinta, uimind asistenta din grandioasa arena newyorkeza Madison Square Garden.
  "Dumnezeu mi-a dat sansa de a ma bate pentru centura si voi face tot posibilul sa o castig", a declarat Romero, completat de Dana White: “Romero l-a invins pe Weidman. O confruntare cu Bisping este mai mult decat indreptatita”, a spus seful Ultimate Fighting Championship.
  De altfel, Michael Bisping s-a aflat in tribuna la meciul lui Romero cu Weidman, schimband cateva semne cu sportivul din Cuba. Acesta chiar i-a transmis campionului en-titre: “Te iubesc, Mike! Ne vedem in curand!”
  Singura problema ar reprezenta-o declaratia lui Bisping de la inceputul acestei luni, cand “The Count” a afirmat ca nu isi va pune centura in joc in fata lui Romero chiar daca acesta il va bate pe Weidman, ceea ce s-a si intamplat.
  Yoel Romero este imbatabil in UFC, unde si-a facut debutul in 2013. El are la activ 8 succese, nu mai putin de 6 din ele obtinandu-le prin KO. Practic, ultimul adversar care l-a invins pe “Soldier of God” este Rafael Cavalcante, in fata caruia s-a inclinat prin KO tehnic, la pumni, in 10 septembrie 2011.
  De partea cealalta, Michael Bisping a cucerit titlul in gala UFC 199 din iunie, in fata lui Luke Rockhold, aparandu-l cu succes luna trecuta, la UFC 204, in meciul cu Dan Henderson.

  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA