Natiunea MMA

Zuffa finalizeaza fight-cardul galei UFC 123 din 20 noiembrie
09/11/2010

Brian Knapp - www.sherdog.com


              Matt Brown                         vs                       Brian Foster

Sfert-finalistul sezonului sapte al "The Ultimate Fighter", Matt Brown va urca in Octogon impotriva lui Brian Foster intr-o lupta preliminara de la categoria semi-mijlocie pe 20 noiembrie la The Palace of Auburn Hills, in Michigan. Oficialii Zuffa LLC, compania mama a UFC, au finalizat fightcardul de 11 lupte pentru aceasta seara.

Brown vine dupa doua infrangeri consecutive. La 29 de ani, el a aparut ultima data in UFC 116 in luna iulie, cand a trebuit sa se recunoasca invins in urma unui armbar venit din partea lui Chris Lytle, la MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas. Brown se pregateste la AMC Pankration alaturi de Matt Hume, in Kirkland, Washington si are in palmares victorii impotriva pretendentului la titlul categoriei semi-mijlocii a Maximum Fighting Championship, Douglas Lima, a castigatorului sezonului 9 al "The Ultimate Fighter" James Wilks si a veteranului Bellator, Ryan Thomas.

Bazat la HIT Squad, unde se pregateste alaturi de Matt Hughes, membru al UFC Hall of Fame, si de fostul campion al categoriei mijlocii a EliteXC, Robbie Lawler, Foster nu a terminat niciodata la puncte vre-una dintre cele 19 lupte profesioniste din cariera sa. In varsta de 26 de ani, el a luptat ultima data la UFC Fight Night 22 in luna septembrie, unde a avut nevoie de doar 67 de secunde pentru a il opri pe Forrest Petz in prima runda a confruntarii de la Frank Erwin Center in Austin, Texas. Victorii in fata veteranului Bellator, Steve Carl, a reprezentantului Team Quest, Nathan Coy, a lui Kyle Baker si a pretendentului la titlul categoriei semi-mijlocii a World Extreme Cagefighting, Brock Larson sunt cele mai importante momemnte ale carierei lui Foster.

O lupta la categoriea semi-grea intre fostii campioni Quinton Jackson si Lyoto Machida va fi Main Eventul galei UFC 123, alaturi de o lupta intre Hughes si fostul detinator al titlului BJ Penn.

Lista completa a fight-cardului UFC 123 este:

Quinton Jackson vs. Lyoto Machida
B.J. Penn vs. Matt Hughes
Aaron Simpson vs. Mark Munoz
Gerald Harris vs. Maiquel Jose Falcao Goncalves
George Sotiropoulos vs. Joe Lauzon
Brian Foster vs. Matt Brown
Tyson Griffin vs. Nik Lentz
Phil Davis vs. Tim Boetsch
Edson Mendes Jr. vs. Darren Elkins
Karo Parisyan vs. Dennis Hallman
Paul Kelly vs. T.J. O’Brien
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA